top of page

Elektro + HO = sant?

Elektro og HO har alltid hatt en skjult flamme? Mange på Ullern har spekulert om HO jentene og elektro guttene har en skjult flamme mellom seg. Jentene på HO har stor mangel på gutter i gymmen og eller på skolen, elektro sitter i samme situasjon.

Elektro og HO fikk dra på en etterlengtet date på Oslo bar og bowling. Her var det mange av elektro gutta som tokk muligheten og minglet med damene. Noen heldige karer fikk også snappen til noen av chiksa.

Det var også noen av elevene som kom til bowlingen med innstillingen til å vinne sammenlagt. Her var det har konkurranse mellom gutta og jentene. Det ende med seier til en av ho jentene. Hun fikk en poengsum på 132 poeng. På andre plass kom en av elektro gutta med 119 poeng.

Det var også en siste kategori på denne daten. Dette var elevene som var der for maten. Det er alltid noen som er mer interessert i maten en aktivitetene som foregår. Disse samlet seg raskt rundt det bordet som fikk pizza først. Dette var en god blanding av gutter og jenter. Disse fant en god tone med en gang. Flere av disse holder fortsatt kontakten nå og kommer forhåpentligvis å holde denne en stund.

Konklusjonen av denne ho og elektro daten var en vellykket sammenkomst. Flere av elevene fikk ble kjent med nye folk og det ser ut som de kommer til å holde den en god stund. Denne typen aktiviteter anbefales til alle linjer på skoler.


Hvem er vi?
Anbefalt lesestoff 
Andre kategorier
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page